Com ens organitzem

El nostre grup és assembleari i participatiu.

Fem assemblees cada mes per organitzar-nos i prendre decisions. Pel dia a dia ens comuniquem online.

Tenim productors que ens proveeixen verdures, fruita, oli, mel, vi, farina, arròs, carn i altres que són elaboradors de pa, làctics, pasta, sabó i higiene, muesli, seitan, … i poc a poc anem incorporant-ne de nous.

Fem comandes setmanals, mensuals, trimestrals i anuals segons el producte i el nostre interés.

Les famílies decideixen què compren i no hi ha una compra mínima obligatòria. Els divendres s’obra la comanda i resta oberta fins diumenge.

Cada família és responsable del tracte amb un dels productors. És llavors quan la família es posa en contacte amb el seu productor per passar la comanda del grup.

El productor ens porta la nostra comanda entre dimarts i dimecres. El dimecres hi ha 2 encarregats que distribueixen les comandes en cistelles.  Aquests encarregats van canviant setmanalment. Aleshores cada família ja pot recollir la seva cistella.

 

El compromís

Entenem que formar part d’un grup de consum significa quelcom més que el simple consum ecològic i de proximitat. Entenem que un grup existeix per la participació dels seus membres i la col·laboració entre ells. Per això formar part de la Bresca vol dir implicar-se en el projecte i participar a les assemblees i a les diferents tasques d’organització.